Dámske prešívané vesty

Prešívaná vesta je stálica a základný kúsok šatníka, ktorý sa hodí mať vždy po ruke. Nie ste fanúšičkou športového štýlu? Ukážeme vám, že prešívanú vestu môžete nosiť aj do elegantných outfitov.

Náš tip

Prešívaná vesta s kapucňou: elegantná hravosť

Prešívaná alebo páperová vesta dokáže vytvoriť aj dokonalý elegantný outfit. Ako na to?

Ako základ outfitu zvoľte jednoduché úpletové šaty v neutrálnej farbe, bez ozdôb a aplikácií. K nim obujte členkové topánky na podpätku, na záver potom príde dámska prešívaná vesta s kapucňou. Ak chcete splniť módne trendy, pastelové a neónové farby sú tento rok horúcim hitom. Výsledkom bude outfit, ktorý nenudí, je pohodlný a ešte vás ochráni pred nepriazňou počasia.

Pokiaľ je pre vás tento outfit až príliš minimalistický, dodajte mu šťavu doplnkami. Najefektívnejšia je klasika – dámska prešívaná vesta sa nechá rozopnutá a stiahne sa opaskom. K tomu si okolo krku omotáte poriadny šál a na hlavu nasadíte baretku či vlnený klobúk.

Prešívaná vesta: nevyhnutný doplnok na jar a jeseň

Krátka či dlhá, s kapucňou alebo bez, silnejšia páperová, neutrálna čierna, biela, béžová alebo trendy farebná. Prešívaná vesta môže mať mnoho podôb. Nosiť sa dá nielen počas jari a jesene, ale aj v zime. Stačí pridať poriadny oversize sveter, šatku, rukavice a štýlový opasok. Prešívaná vesta je skrátka kus oblečenia, s ktorým nemôžete byť nikdy out.

Kombinácie, v ktorých hrá prím prešívaná vesta

Máte rada ležérny štýl obliekania? Miesto elegantných úpletových šiat si oblečte oversize sveter v dostatočnej dĺžke a obujte k nemu čižmy nad kolená. Na záver potom príde prešívaná vesta, najlepšie opäť prepásaná opaskom. Ak tiahnete skôr k rockovejšiemu štýlu, vymeňte čižmy nad kolená za šnurovacie topánky a natiahnite kožené legíny. Ak nechcete nič moc riešiť, prichádza na rad klasika – roztrhané džínsy, jednoduchý rolák zastrčený do nohavíc a páperová vesta.