Dámske značkové mikiny

Vlastniť mikinu, ktorú naozaj milujete, je na nezaplatenie. Značkové mikiny už dávno nie sú len na lenivé víkendy a športové tréningy - teraz sú neformálnou uniformou pre videokonferencie či mestské pochôdzky.

Náš tip

Nechajte klasiku ľahko zdivočať

Nudia vás rovné džínsy a jednoduchá značková mikina? Nič nové pod slnkom, skrátka neurazí ani nenadchne.

Pridajte však potrhané detaily a váš look opäť dostane stratený šmrnc. Svetové módne reťazce začali tento štýl už nasledovať!

Bude to Adidas, Tommy Hilfiger alebo Champion mikina?

Značkové mikiny Nike, Adidas, Champion alebo Tommy Hilfiger sú kvalitné a štýlové. Držte sa však hesla „všetko s mierou“, aby ste nepôsobili príliš prvoplánovo, až potom dáte dohromady vždy skvele fungujúci celok. Spodný diel oblečte z radov basic kúskov v jednofarebnom prevedení. Pokiaľ túžite po spodnom dieli od rovnakej značky, tak jedine teplákovú súpravu.

Značková mikina: kvalita bez prvoplánovosti

Značková mikina v sebe skrýva prísľub kvality a odolnosti, preto nie je nutné zbytočne upozorňovať na nápadné logo. Móda nahráva skôr jednoduchosti, ktorá sa najľahšie kombinuje a dá vám dostatok priestoru na plné prejavenie vášho vkusu. Preferujete skôr pohodlie? Eleganciu? Extravaganciu? Jednoduchosť? Mikina vám dovolí čokoľvek, zásadná je ale správna voľba zámeru, ako chcete pôsobiť.