Flitrové šaty

Staňte sa kráľovnou všetkých večierkov a plesov. Oblečte sa do flitrovaných šiat s výstrihom, v ktorých z vás nikto nebude chcieť spustiť oči. Vyberte si zo strieborných, zlatých, červených alebo modrých.

Náš tip

Mini šaty s flitrami z vás urobia hviezdu večera

Chystáte sa na večierok a ste rada stredobodom pozornosti? Zvoľte krátke šaty s flitrami a vysoké opätky.

Ak nechcete pôsobiť príliš vyzývavo, vyberte si flitrované šaty s dlhým rukávom. Ak naopak chcete upútať pozornosť a byť za kráľovnú večera, jasnou voľbou sú šaty na ramienka, s odhaleným chrbátom alebo prestrihmi. Aj tu však platí, že dokonale padnúca spodná bielizeň je nutnosť.

Šaty ako z filmu Veľký Gatsby? Prečo nie!

Pamätáte si na oslňujúce róby z filmu Veľký Gatsby? Chceli by ste mať jednu takú doma? Viac nehovorte. V našej ponuke nájdete dlhé flitrované šaty so stojáčikom, odhalenými ramenami alebo srdiečkovým výstrihom, ktoré sú reprezentatívne a zároveň rafinované. Ak zvolíte flitrované šaty, myslite tiež na spodné prádlo, ktoré by malo byť hladké a nezarezávať sa – flitre sú nemilosrdné a odhalia každú chybičku.

Ako kombinovať flitrované šaty a ďalšie doplnky?

Predovšetkým opatrne. Šaty s flitrami sú výrazné a pokiaľ zvolíte nevhodné doplnky, môžete ľahko skĺznuť do gýča. Jasným nie sú obrie kabelky, naopak vhodné sú mini listové kabelky do ruky – pokojne trblietavé, ale v odtieni šiat.

To isté platí pri lodičkách – metalické áno, ak sú tón v tóne. Masívnym zlatým či strieborným náramkom a náhrdelníkom sa radšej vyhnite. Náušnice voľte radšej minimalistické.