Harry Potter oblečenie

Vstupne s nami do sveta kúziel a oblečte sa do farieb Rokfortu – len pre skutočných fanúšikov. K dispozícii sú dámske, pánske i detské mikiny, tričká alebo pyžamá s odolnou potlačou bradavickej školy.

Náš tip

Harry Potter veci ako darček? Perfektný nápad!

Pyžamo, šál, prútik či ponožky – vecí s tématikou Harry Potter nemá verný fanúšik nikdy dosť. Vašej polovičke môžete darovať Harry Potter šál či ruksak a deti zas potešíte hračkami alebo tričkom s čarodejníckou tématikou. Možností je nekonečno.

Dobre si však overte pre člena akej fakulty nakupujete! Nikto z Chrabromilu predsa nechce dostať Slizolin šál či nebodaj prútik – to by nemuselo dopadnúť najlepšie.

Harry Potter oblečenie pre malých aj veľkých

Je úplne jedno, koľko máte rokov, Harry Potter tričko, pyžamo, ponožky, šál alebo Harry Potter oblečenie pre deti poteší malých i veľkých fanúšikov! Tematické Harry Potter veci nikdy nie sú zlý nápad – chcete byť súčasťou Rokfortu? Stačí si obliecť svoj obľúbený kúsok a ponoriť sa do sveta fantázie.

Harry Potter merch pre zberateľov

Licencované Harry Potter predmety nesmú chýbať v zbierke žiadneho skalného fanúšika. Deti budú mať radosť z každej Harry Potter hračky, či už je to prútik alebo figúrka, ale svoju lásku k filmu či knihám môžete ukázať aj inak – Harry Potter doplnky ako kabelka vás môžu sprevádzať všade, kam sa vydáte!