Kockované šaty

Kocka patrí medzi vzory, ktoré sa v móde objavujú so železnou pravidelnosťou. Kedysi zdobila škótske kilty, potom oblečenie punkových nadšencov a dnes ju pre svoje kolekcie využívajú aj svetoví módni návrhári. Kúpte si dámske kockované šaty aj vy.

Náš tip

Stavte na kockované košeľové šaty s nádychom francúzskej elegancie

Ako dosiahnuť vycibrený štýl pôvabnej francúzskej krásky? Stavte na elegantné košeľové šaty z flanelu v neutrálnej farbe. Flanel je priedušný a dobre absorbuje vlhkosť, vaša pokožka v ňom tak bude môcť slobodne dýchať.

Na zdôraznenie siluety vám skvele poslúži kožený opasok. Potom už len pridajte čierne čižmy a klobúk, a hor sa do sveta.

Červené kockované šaty: módny hit číslo jedna

Dámske kockované šaty sú trendy a štýlové. O tom niet pochýb. Obvykle pôsobia istým dojmom formálnosti a maximálnej uhladenosti. Svoj diel tu zohrajú nielen doplnky, ktoré zvolíte, ale predovšetkým strih šiat a zvolený typ kocky. Do kancelárie voľte menej nápadné vzory v šedých a béžových tónoch, vo voľnom čase potom stavte napríklad na červené kockované šaty.

Nájdite sa v kocke

Že je kocka zábavná, zistíte už pri prezeraní našej ponuky, kde sa to hemží koketnými kockovanými šatami s nadýchanými rukávmi a golierom, kockovanými šatami bez rukávov i košeľovými šatami s tmavým kockovaným vzorom v štýle grunge. Stačí si len vybrať podľa vášho vkusu a potrieb. Drobné ženy môžu staviť na oversized model, ktorý doplnia koženým opaskom.