Krátke plesové šaty

Plesová sezóna je v plnom prúde, viete, v čom zahviezdite na parkete? Ak to etiketa dovolí, pokojne si môžete vybrať krátke šaty. Stačí si len zvoliť vhodný materiál a strih, v ktorom sa budete cítiť sebavedomo.

Náš tip

Romantické šaty pre všetky jemné duše

Čipka je veľmi populárnou súčasťou spoločenských šiat, pretože ich ozvláštni a dodá im luxusný dojem.

Veľmi ženským modelom lichotiacim väčšine postáv sú krátke plesové šaty ružové s ľahkou kolovou sukňou a zvýrazneným pásom. Stačí ich doplniť zlatými topánkami, jemnými náušnicami a ste pripravená zažiariť.

Vyberte si krátke spoločenské šaty podľa typu postavy

Pri výbere plesových šiat sa môžete orientovať podľa typu postavy. Ak máte plnšie krivky, hľadajte splývavé modely zvýrazňujúce pás, vyhýbajte sa lesklým a obopnutým šatám. Postavám s chýbajúcimi krivkami pomôžu decentne zvýrazniť ženskosť romantické volány a zvýraznený pás. Najdôležitejšie však je, aby ste sa v šatách cítili dobre.

Luxusné krátke spoločenské šaty pre náročné

Túžite po exkluzívnych šatách, ktoré podčiarknu vašu výnimočnosť? Vyberajte si kvalitné a prémiové materiály ako napríklad hodváb, čipka v kombinácii so zaujímavým strihom, napríklad odhalenými ramenami. Štýlovo pôsobia aj trblietky a lesklé prevedenie. Nezabudnite so šatami zladiť partnerovu kravatu alebo motýlika.