Okrúhle kabelky

Guľaté kabelky sú originálne, štýlové a neprehliadnuteľné. Dokážu podčiarknuť celkový vzhľad a osviežiť akýkoľvek outfit. Dáte prednosť okrúhlej crossbody kabelke alebo veľkej slamenej taške? Na Modio.sk nájdete lacné aj luxusné kúsky.

Náš tip

K štýlovému letu patrí slamená či prútená okrúhla kabelka

Prútené, pletené, slamené či ratanové kabelky už neodmysliteľne patria k horúcim letným dňom, výletom k vode či romantickým podvečerným prechádzkam okolo Dunaja.

Buďte trendy a osviežte svoje letné outfity kúskom s trendy okrúhlym tvarom aj vy. Kabelky z prírodných materiálov vyzerajú skvele k bielej, béžovej, horčicovej či iným zemitým odtieňom. Aby celok pôsobil dobre, vyberajte jednoduché strihy a kvalitné materiály.

Okrúhla kabelka osvieži každý outfit

Jednoduchý, moderný a zároveň úplne neprehliadnuteľný tvar okrúhlych kabeliek z nich robí obľúbený kúsok dámskych šatníkov už desiatky rokov. Do povedomia sa dostali najmä v 60. a 70. rokoch, kedy sa objavili v kolekciách módnych značiek Versace a Marc Jacobs. Odvtedy ich môžete stretnúť v rôznych veľkostiach, farbách, materiáloch aj štýloch – kúsky minimalistické, vzorované, vyšívané aj zdobené kovovými komponentmi.

S čím nosiť okrúhlu kabelku?

S čím nosiť okrúhlu kabelku? Guľaté kabelky je možné nosiť ako k športovým, tak k elegantným outfitom. Záleží iba na vás, ktorú si vyberiete. Guľatá kabelka Guess v sexi čiernej či vínovej farbe je ideálna k šatám či spoločenským overalom. Jednoduchú okrúhlu kabelku v nežnej bielej alebo decentnej ružovej farbe si zase môžete vziať k džínsovým kraťasom a jednoduchému topu alebo napríklad letným šatám.