Pánske chino nohavice

Plátené nohavice, ktoré sú úžasne pohodlné a zároveň dostatočne reprezentatívne? To sú chino nohavice! Na Modio.sk môžete vyberať zo stoviek modelov prehľadne na jednom mieste.

Náš tip

Chino nohavice nielen pre gentlemanov

Chino nohavice sa typicky spájajú s casual elegantnou módou, no nemusí to byť vždy tak.

Pánske chinos nájdete aj v ležérnejšej streetstylovej verzii ako napríklad tieto od značky Vans. Ich širší strih poskytuje väčší komfort, a s obyčajným basic tričkom pôsobia veľmi uvoľnene aj na pánoch so športovejším vkusom.

Pánske chino nohavice - univerzálne a pohodlné

Obzeráte sa po nadčasových, praktických a štýlových nohaviciach? Chybu neurobíte, ak stavíte na modré chino nohavice alebo neutrálne farby ako béžová či hnedá - je dobré mať aspoň dvojo na výmenu. Tieto bavlnené nohavice do šatníkov moderných mužov prenikli armády a nie je sa čomu čudovať - sú komfortné a odolné.

Ako nosiť chino nohavice?

Chinos sú jedny z najpraktickejších a najľahšie kombinovateľných nohavíc, preto ich popularita stále rastie. Výborne vyzerajú s košeľou, jednofarebným či pásikavým tričkom, mikinou, svetrom, športovým sakom, bomberou aj kabátom. Ladia aj s rôznymi typmi topánok od pláteniek po koženú obuv, takže ich využijete na rôzne príležitosti.