Šaty na zapínanie

Šaty na zapínanie sú stálicou v našich šatníkoch. Obvykle bývajú vyrobené z jemných látok, a to vrátane bavlny alebo hodvábu. Môžu mať golier, predné gombíky alebo rukávy s manžetou. Vyberte si podľa svojho vkusu.

Náš tip

Oblečte sa do letných farieb

Pustite si do skrine trochu slnka a optimizmu! Tejto sezóne kraľujú rôzne odtiene žltej a oranžovej, preto rozhodne nespravíte chybu, ak svoju zbierku šiat rozšírite o midi alebo dlhé letné zapínacie šaty na gombíky, ideálne na dovolenku.

Pre výrazný ženský look noste zapínacie šaty letné s opaskom, aby ste si zvýraznili pás.

Zapínacie šaty milujú ženy všetkých vekových kategórií

Vďaka všestrannosti a pohodliu sú zapínacie šaty obľúbenou módnou stálicou v našich šatníkoch. Lichotia všetkým postavám, hodia sa do práce, do mesta na nákupy, grilovaciu párty a vyniknú aj na bežné dni. Tento univerzálny kúsok sa jednoducho kombinuje - stačí si na ne vziať džínsovú bundu a tenisky a môžete vyraziť.

Vyberte si z rôznych dĺžok, strihov, farieb a vzorov

Keď im raz dáte šancu, už sa ich nebudete chcieť vzdať. Jednofarebné, pruhované, bodkované, kvetinové, krátke či dlhé zapínacie šaty na gombíky - výber je naozaj pestrý! Šaty so zapínaním na gombíky môžete nosiť tradične, alebo vyskúšať odvážnejšie štylizácie, napríklad nosiť ich ako kardigan či dlhú košeľu.