Šaty v štýle Wednesday

Vyjadrite svoj osobitý štýl s kultovými šatami v štýle Wednesday Addams! Tieto šaty vás prenesú do sveta gotickej elegancie, kde môžete skutočne vyniknúť.

Náš tip

Seriál Wednesday: príbeh a herci

Hororovo-komediálny seriál Wednesday patrí medzi najúspešnejšie seriály v histórii Netflixu! Za veľkolepý úspech môže nielen režisér Tim Burton, ale aj hlavná hrdinka Jenna Ortega, ktorú môžete poznať zo seriálov Vreskot, Insidious 2 alebo Yes Day.

Ďalšou nespornou hviezdou seriálu je britská herečka Catherina Zeta-Jones, ktorá stvárnila Morticiu Addams. Ďalej nechýba Christina Ricci, Gwendoline Christie alebo Emma Myers.

Celý dej seriálu sa odohráva na malomeste, primárne v školskom prostredí akadémie Nevermore, kde sa objavia aj vlkolaci, gorgóny alebo vampíri. Zdá sa vám to desivé? To ešte netušíte, kto stojí za radom vrážd, ktoré sa v okolí odohrávajú.

Ako nosiť šaty v štýle Wednesday Addams?

Nebojte sa experimentovať a mixovať svoje kúsky s inými štýlmi. Gotické šaty fungujú nielen s koženými topánkami na platforme, ale aj s lodičkami na vysokom podpätku. Celkový vzhľad je vhodné doladiť štýlovými doplnkami, ako sú gotické náušnice, náhrdelníky s krištáľmi alebo čierne klobúky. S týmito módnymi kúskami budete vyzerať skvele pri každej príležitosti, či už ide o koncert, alebo stretnutie s priateľmi.

Gotický štýl obliekania si zamilujete

Či už hľadáte košele s čipkovými detailmi, čierne šaty s rázporkami, alebo kabáty s masívnymi kovovými háčikmi, máme pre vás to pravé. Všetky kúsky, ktoré na Modio nájdete, sú vyrobené z kvalitných materiálov a zaručujú pohodlie a dlhú životnosť. Vyberať môžete v kolekciách značiek Devil Fashion, Killstar alebo Twinset. Staňte sa hrdinkou z gotických príbehov ešte dnes!