Školské batohy pre dievčatá

Aktuálnym trendom školských batohov je pestrosť a farby. Čo sa týka batohov pre dievčatá, obľúbené sú odtiene ružovej, červenej a fialovej. V kurze sú aj batohy so známymi kreslenými postavičkami.

Náš tip

Ruksaky vyberajte s ohľadom na vek

Nekupujte zbytočne veľký batoh na dlhšie obdobie. Mladšie žiačky potrebujú najmä ľahký školský batoh, ktorý je ergonomicky tvarovaný, prakticky organizovaný a má reflexné prvky kvôli bezpečnosti.

Na školské tašky pre staršie dievčatá sú kladené vyššie nároky na výdrž, keďže budú nosiť väčšie množstvo kníh a školských pomôcok.

Tie najkrajšie školské tašky pre dievčatá

Už má vaša malá školáčka batoh do školy? U nás nájdete trendy a praktické školské batohy, batohy do školy s obľúbenými motívmi, pestrofarebné i decentné jednofarebné ruksaky, ktoré spĺňajú všetky požiadavky na ideálnu školskú tašku. V najnovšej ponuke obľúbených značiek Topgal, Baagl alebo Bagmaster určite objavíte takú, ktorá rozžiari dievčenské očká.

Kvalita alebo dizajn? Nerobte kompromisy!

Pri chystaní výbavy do školy je školská taška rozhodne najdôležitejšou položkou, ktorej treba venovať najväčšiu pozornosť. Dnes už nie je problém nájsť batohy, ktoré nielen spĺňajú nároky rodičov a sú kvalitne spracované, ale ulahodia aj vkusu mladých slečien. Ak chcete ušetriť čas a nekupovať peračník a ďalšie položky zvlášť, vyskúšajte rovno celé sety.