Školské sety

Vyriešte potrebné nákupy pre vášho školáka školským setom. Zladíte tak jednoducho školskú aktovku, peračník a vrecúško do jednej obľúbenej farby alebo rozprávkového motívu. Výber je naozaj široký.

Náš tip

Pri výbere zohľadnite aj názor dieťaťa

Skĺbiť predstavy rodičov a školáka o taške môže byť náročné, no ponuka je pestrá.

Odborníci odporúčajú brať do úvahy vkus a osobnosť dieťaťa. Ak si dieťa vyberie tašku, čo nespĺňa vaše kritériá, ideálne je spraviť kompromis. Ukážte mu vyhovujúce možnosti, nechajte ho z nich vybrať a potom ju ozdobiť vysnívaným motívom.

Výbava pre školákov v rovnakom dizajne

Prečo kupovať školskú tašku, peračník, vrecúško na prezuvky zvlášť, keď to ide aj jednoduchšie? Školské sety obsahujú všetko, čo váš malý školák potrebuje, a vy si nemusíte robiť starosti s nákupmi a ešte aj ušetríte. Vyberte si u nás zostavu v jednotnom vzhľade – niektoré sety obsahujú i dosky na zošity a ďalšiu výbavu, ktorá sa určite zíde.

Školské sety pre prvákov v prevedeniach od výmyslu sveta

Ak hľadáte školské tašky pre prvákov, dizajn a cena nie je všetko. Okrem toho je dôležitá aj ergonómia, hmotnosť tašky, materiál a spracovanie, reflexné prvky, ktoré sa starajú o bezpečnosť, no a v neposlednom rade i praktické detaily, vďaka ktorým si malý prváčik ľahšie zorganizuje veci. Značka Topgal patrí dlhodobo k najpopulárnejším.