Športové šaty na ramienka

Či už hľadáte športové šaty s vreckami, kapucňou alebo golierom, na Modio nájdete stovky kúskov na jednom mieste. Osloví vás značka Adidas, Nike, Loap alebo Bonprix?

Náš tip

Pohodlné šaty, ktoré neobmedzujú v pohybe pri akejkoľvek činnosti

Športové šaty na ramienka majú mnoho výhod, najmä však sú pohodlné na každodenné nosenie, cestovanie či dovolenky. Zvládnete v nich aj bežať bez toho, aby niekde rezali či ťahali. Oblečiete ich raz-dva a zabezpečia vám i mladistvý výzor.

Stávkou na istotu sú športové šaty Adidas, ktoré kombinujú funkčnosť a pôsobivý dizajn.

Športová elegancia? Žiadny problém!

Športové šaty na ramienka z príjemných materiálov, najčastejšie bavlny, teplákoviny či s prímesou syntetických látok vám umožnia naplno si vychutnať športové aktivity a neobetovať pri nich štýlový vzhľad. Príjemne sa nosia, pristanú všetkým vekovým kategóriám a lichotivé strihy zvýraznia postavu. Z množstva dizajnov a farebných prevedení si určite vyberiete.

Športové šaty k teniskám kraľujú ležérnej móde

K športovým šatám neodmysliteľne patria tenisky. Bielymi nemáte čo pokaziť, skvelo vyniknú nielen k šatám s potlačou či vzormi, ale aj jednofarebným či trendy neónovým modelom. Letné športové šaty doplníte aj pohodlnými sandálkami a tenkou bomberou či rifľovou bundou a batohom. Takýto outfit sa rozhodne nestratí ani do mesta či cestou do fitka.