Teplákové šaty

Vyrazte do ulíc v teplákových šatách, ktoré sú klasickým spôsobom, ako si udržať úroveň a pohodlie po celý deň. Či už sa rozhodnete pre farebné športové kúsky od značiek adidas a Nike, alebo dáte radšej prednosť elegantnejším verziám, chybu rozhodne neurobíte.

Náš tip

Boho štýl ovládol aj teplákové šaty

Hovieť si v pohodlí, a ešte vyzerať vkusne a žensky? To už chce nejakú tú módnu obratnosť.

Monochromatický outfit v zemitých tónoch priam dýcha pohodou a neurobíte si s ním hanbu ani na prechádzke mestom. Dlhé teplákové šaty stačí ozvláštniť elegantnými doplnkami na čele s výrazným klobúkom so širokou krempou a koženými čižmami. Dokonalosť v duchu hygge je na svete!

Mikinové šaty s kapucňou a vreckami sú praktické aj komfortné

Ťažko si predstaviť niečo pohodlnejšie, než sú teplákové šaty. Nemysliteľné sa stalo skutočnosťou a dnes môžete do mesta, do školy aj na rande vyraziť v hrejivom objatí dámskych teplákových šiat, napríklad tých s vreckami, kapucňou alebo pokojne aj s krátkym rukávom. V zime vám budú robiť spoločnosť dlhé teplákové šaty Calvin Klein či Tommy Hilfiger, v lete zase tie letné od značky adidas alebo Nike.

Ide to aj romanticky ...

Že sa teplákovina nehodí iba na doma či šport vás rýchlo presvedčia dámske teplákové šaty s volánikmi, spadnutými ramenami či naberanými rukávmi. Stačí z rovnice vyškrtnúť kapucňu a prípadné nápisy či logá. Celkový dojem ešte umocníte vhodným vrstvením s košeľou a pridaním pôsobivých lodičiek na vysokom podpätku.