Voľné šaty na ramienka

Voľné šaty na ramienka sú maximálne pohodlné a štýlové. Niet teda divu, že budú skvele fungovať po celý rok. Kľúčom ku všetkým týmto šatám je však dokonalé párovanie – nezabudnite preto na podpätky, náhrdelník a kabelku.

Náš tip

Ako nosiť biele voľné šaty na ramienka, aby nerozširovali?

Bojíte sa, že sa vo voľných bielych šatách stratíte a budete pôsobiť zbytočne objemne? Aby ste zvýraznili siluetu, môžete ich opásať opaskom alebo si k nim vziať krátku džínsovú bundu či letnú košeľu previazanú v páse.

Ďalšou možnosťou je hľadať modely so splývavou sukňou, ktorá nie je príliš rozšírená do A a dlhé náhrdelníky.

Voľné letné šaty sú najpohodlnejšie!

Ani v horúcich dňoch nemusíte robiť kompromisy medzi štýlom a pohodlím. Voľné šaty na leto na ramienka so sukňou do A v populárnom štýle babydoll zo vzdušných materiálov sa budú skvelo vynímať na dovolenkových fotkách a pre krásu v nich trpieť rozhodne nebudete. Vo voľných šatách sa menej potíte, keďže umožňujú lepšiu cirkuláciu vzduchu ako obtiahnuté kúsky.

In sú romantické s volánmi, vzorované aj jednofarebné

Nájdite si strih, ktorý najviac lichotí vašej postave. Nižším dámam pristanú kratšie strihy, vyššie si môžu dovoliť aj dlhé modely. Voľné šaty čo-to zamaskujú, no nie je na škodu ukázať v nich aj kúsok kože, aby ste pôsobili harmonicky a žensky. Skúste hlbší výstrih na chrbte. Vyberte si z najnovšej kolekcie značiek Only alebo YAS tie svoje.