Dámske džínsy s potlačou

Túžite po džínsoch, ktoré dokonale podčiarknu vašu osobitosť a odlíšia vás od monotónneho davu? Potom sú tu pre vás džínsy s potlačou. Zvoliť môžete tak obľúbené romantické srdiečka, nežné pierka, geometrické vzory, kvety alebo hviezdy.

Náš tip

Ideálne nohavice na leto? Biele džínsy s potlačou

Jari a letu pristanú nielen svetlé a pastelové farby, ale aj ligot. Takže pre dni, kedy chcete odľahčiť svoj outfit, ale z nejakého dôvodu nechcete nosiť šaty alebo sukňu, sa biele džínsy s potlačou hodia naozaj perfektne.

Ak sú to navyše džínsy s metalickou potlačou, môžete si ich pokojne vziať aj na večerný koktail. Biele džínsy s potlačou vyniknú najlepšie s jednoduchým hladkým tričkom či blúzkou a doplnkami, ktoré farebne zladíte s farbou potlače.

Džínsy s potlačou: ukážte svoju osobnosť a vybočte z davu

Neutrálne, ľahko kombinovateľné džínsy sa nikdy nestratia. Rozhodne sa ale nestratia ani džínsy s potlačou, ktoré prichádzajú na rad v okamihu, keď chcete vybočiť z uniformnej modrej armády. Tie svoje u nás nájdu ako romantičky a milovníčky trendov, na ktoré v ponuke čakajú džínsy s potlačou srdiečok, pierok, kvetov a hviezdičiek, tak aj pragmatické minimalistky či odvážne rebelky.

Ako vybrať džínsy s potlačou, ktoré vám pristanú?

Džínsy s potlačou sa vyrábajú snáď vo všetkých známych strihoch. Ktorý z nich vybrať? Pre plnoštíhle ženy sú ideálne perfektne padnúce džínsy s vysokým pásom alebo mom džínsy. Ak ste štíhlejší, môžete zvoliť bokové džínsy, ktoré sa tento rok opäť vracajú do módy. Ak máte rada ležérnejšiu a pohodlnú módu, budú sa vám páčiť široké baggy džínsy. Klasikou, ktorá padne väčšine postáv, sú džínsy s nohavicami v rovnom (cigaretovom) strihu.