Mom džínsy

Mom džínsy sú aktuálnym módnym hitom a taktiež kúskom, ktorý skvele sedí a ešte lepšie vyzerá. Či už si vyberiete mladistvých roztrhané, farebné alebo klasické modré mom džínsy, rozhodne nebudete ľutovať!

Náš tip

Farebné džínsy vás rozžiaria

Ak chcete splniť módne trendy a dosiahnuť mladistvý vzhľad, sú jasnou voľbou farebné alebo roztrhané mom džínsy.

Nosiť k nim môžete napríklad oversize tričká, tielka a mikiny alebo priliehavé crop topy, ktoré sa skvele hodia práve k džínsom s vysokým pásom. A keďže mama džínsy končia pri členkoch, poskytnú vám ideálnu príležitosť, ako ukázať pekné tenisky alebo lodičky na podpätku.

Naspäť do osemdesiatok

Pár rokov späť by sme nad kúskami z 80. a 90. rokov možno ohrňovali nos, dnes sú módnym hitom číslo jedna. Návrat retra sa premieta do farieb, vzorov i strihov a nevyhol sa žiadnemu oblečeniu. A to ani mom džínsom, ktoré presne kopírujú strih z 80. rokov – to znamená vysoký pás, dĺžku ku členkom, širšiu spodnú časť a postupné zužovanie smerom dole. Jednoducho staré dobré mrkváče.

Prečo si mama džínsy zamilujete? Pretože skvele padnú!

Zabudnite na tesné džínsy, ktoré neodpustia ani kilo navyše a celý deň škrtia. Vyberte si radšej skvele padnúci mom džínsy. Tie sadnú každej postave, sú pohodlné, nikde neškrtia, a navyše sú in. Ak sa bojíte, že vám pridajú na objeme, vezmite si k nim priliehavejšiu vrchnú časť, prípadne zastrčte voľnejšie tričko či košeľu za pás džínsov. Vybrať si možno aj mom džínsy s užšími nohavicami.