Dámske slamené klobúky

Leto, more, Piña Colada a slamený klobúk – kombinácia, ktorú jednoducho musíte zažiť. V móde sú ako klasické slamáky v retro štýle, tak klobúky rôznych tvarov a farieb s ozdobnými stuhami. Vyberte si ten svoj.

Náš tip

Čím väčší, tým lepší

Oversize klobúky sú absolútnym hitom posledných sezón. A nie je sa čo čudovať – ochránia vás pred slnečnými lúčmi a vyzerajú luxusne.

Našim favoritom, po ktorom sa vám odporúčame popozerať je veľký slamený klobúk s priehľadným vzorom. Materiál ho robí veľmi ľahkým a vzdušným a priehľadné prúžky či iné vzory vytvárajú dojem luxusu. V takomto prevedení ho zladíte nie len k plavkám, ale aj jednoduchým mestským outfitom v podobe šiat či sakového overalu.

Slamený klobúk je štýlový, praktický a zíde sa vám aspoň jeden!

Ľahké klobúky na leto sú parádnym módnym doplnkom, vďaka ktorému naberie outfit nový rozmer. Dámy letné klobúky vynosia k ľahkým šatám, bielej košeli a netreba sa báť ani pruhovaných modelov. Ak sa chystáte k vode, nezabudnite pre svoje ratolesti detský slamený klobúk, aby ste ich ochránili pred slnkom.

Najobľúbenejšie klobúky na leto

Oslňte pri bazéne alebo na dovolenke dokonalým imidžom! Ku kraťasom, žabkám a letnej košeli sa klobúk na pláž doslova pýta! Už máte ten svoj? Vyberte si z širokej ponuky rôznych typov a farieb klobúkov ten pravý a získate moderný doplnok, v ktorom vás nik neprehliadne. Padol vám nejaký do oka? Neváhajte!