Košeľové šaty

Ideálny základ jesenného outfitu, vďaka ktorému budete štýlová každý deň. S károm, vo svetlo modrej farbe, s opaskom, golierom či oversize – ktoré sa hodia do vášho šatníka?

Náš tip

Maxi pohodlnosť v maxi šatách

Košeľové šaty v maxi prevedení sú absolútnym must-have kúskom.

V lete sú perfektne vzdušné a budete sa v nich cíitiť dobre aj v tých najtropickejších horúčavách. Stačí zvoliť príjemný materiál ako bavlnu alebo ľan a ide sa do mesta.

V chladnejšom počasí zas maxi šaty perfektne ladia s čižmami, vďaka ktorým v tomto outfite predĺžite svoju postavu. Vyberte si dlhý rukáv, príjemné tlmené farby, klobúk a nechajte sa unášať ulicami v obľúbenom boho štýle.

Praktické aj trendové: podľahnite kúzlu košeľových šiat!

Elegantné košeľové šaty s lodičkami si môžete obliecť do práce aj na rande. Sú všestranné a skombinujete ich na mnoho príležitostí. S opaskom veľmi pekne ukážu na akejkoľvek ženskej postave a sú pohodlné. Nájdite si ideálnu dĺžku pre vás – budú to midi, maxi letné rozviate alebo dlhé košeľové šaty?

Každý deň inak: hrajte sa s vrstvami

Kárované košeľové šaty sú absolútnou legendou – môžete ich nosiť samostatne, alebo navrstviť na pančuchy či legínykardigan. Hitom sú aj modré rifľové šaty, neprehliadnuteľné červené či nežné biele košeľové šaty. Ak si túžite ubrať pár kíl, vyskúšajte pásiky – vertikálne prúžky dokážu zázraky!