Mikiny Harry Potter

Vstupne s nami do sveta kúziel a oblečte sa do farieb Bradavíc – len pre skutočných fanúšikov. K dispozícii sú dámske, pánske aj detské mikiny s odolnou potlačou bradavickej univerzity.

Náš tip

Harry Potter mikina ako darček? Perfektný nápad!

Vecí s tématikou Harry Potter nemá verný fanúšik nikdy dosť. Vašej polovičke môžete darovať Harry Potter mikinu a deti zas potešíte hračkami alebo tričkom s čarodejníckou tématikou. Možností je nekonečno.

Dobre si však overte pre člena akej fakulty nakupujete! Nikto z Chrabromilu predsa nechce dostať Zmijozel mikinu alebo prútik – to by nemuselo dopadnúť najlepšie.

Harry Potter mikiny pre malých aj veľkých

Je úplne jedno, koľko máte rokov, Harry Potter mikiny potešia malých i veľkých fanúšikov! Tematické Harry Potter veci nikdy nie sú zlý nápad – chcete byť súčasťou Bradavíc? Stačí obliecť svoj obľúbený kúsok a ponoriť sa do úžasného sveta fantázie.

Harry Potter merch pre zberateľov

Licencované Harry Potter predmety nesmú chýbať v zbierke žiadneho skalného fanúšika. Deti budú mať radosť z každej Harry Potter hračky, či už je to prútik alebo figúrka, ale svoju lásku k filmu alebo knihám môžete ukázať aj inak - Harry Potter doplnky ako kabelka vás môžu sprevádzať všade, kam sa vydáte!