Plesové šaty pre plnoštíhle

Zažiarte na plese v krásnych šatách, ktoré rafinovane zvýraznia vaše prednosti a šikovne zamaskujú kilá navyše. Prezrite si bohatú ponuku značiek Guess, Trendyol alebo Camaieu a pretancujte noc ako Popoluška.

Náš tip

Plesové šaty pre moletky s véčkovým výstrihom

To, že niektoré strihy, najmä splývavý, dokážu hotové zázrak, asi už viete. No rovnako to platí aj o výstrihoch na šatách.

Ak máte hrubší krk a chcete pôsobiť štíhlejšie, mali by ste sa vyhnúť okrúhlemu výstrihu a zvoliť radšej véčkový výstrih. Jeho hĺbku na niektoré formálne spoločenské udalosti síce limituje etiketa, no pristane aj dámam s plnším poprsím.

Úchvatné plesové šaty pre moletky

Užite si plesovú sezónu naplno v tých najkrajších šatách. Aj dámy s plnšími tvarmi môžu vďaka kvalitným materiálom vyžarovať sebaistotu a zbierať komplimenty. U nás si vyberiete z dlhých alebo krátkych, jednoduchých empírových, romantických princeznovských alebo neprehliadnuteľných modelov ideálnych pre váš slávnostný outfit.

Styling na ples ako od profesionála

Nenechávajte si výber plesových šiat na poslednú chvíľu. Nezabudnite ani na vhodné doplnky, no nepreháňajte to s nimi. Menej je niekedy viac, najmä ak sú samotné šaty dosť výrazné. K trblietavým alebo čipkovaným šatám si vyberajte jemnejšie náušnice, náhrdelníky alebo náramky. To isté platí aj o kabelkách a lodičkách.