Šaty na svadbu

Čipkované, minimalistické, luxusné, pre družičky či pre mamičku – ideálne šaty na svadbu existujú pre každú z vás. Stačí si vybrať správny model, ktorý zdôrazní vaše prednosti a zamaskuje nedostatky.

Náš tip

Dlhé boho šaty v slávnostnom prevedení

Prirodzenosť je prioritou číslo jeden. Zabudnite na obtiahnuté puzdrové šaty alebo čipku. Našim favoritom tohtoročnej sezóny sú jednoznačne maxi šaty v boho štýle, v ktorých sa vám bude na svadobnej hostine tancovať jedna radosť.

Ak idete za družičku alebo ste svadobná mamina (gratulujeme), siahnite po pastelových farbách, ktoré veľmi pekne ukažu na fotkách a nebudú pri nevestiných bielych šatách príliš kričať. So šperkami opatrne – platí pravidlo, že čím výraznejšie šaty si oblečenie, tým jednoduchšie náušnice, náhrdelník či iné šperky by ste mali zvoliť.

Ako si vybrať najkrajšie šaty na svadbu?

Hľadáte spoločenské šaty na svadbu ako hosť? Koktejlové krátke šaty po kolená z ľahkých, padavých materiálov budú ideálne na leto a na neformálnu svadbu. Dlhé šaty sú skvelou voľbou na formálnejšie svadby. Vyhnite sa bielej a podľa možnosti aj čiernej, radšej stavte na červené šaty, pastelové odtiene či zaujímavé vzory.

Šaty pre svadobnú mamu

Decentný kostým alebo elegantné šaty na svadbu pre mamu nevesty z vás spravia pravú dámu a vy si tento veľký deň naplno vychutnáte! V našej ponuke nájdete aj prekrásne dievčenské šaty na svadbu pre malé parádnice a rôzne príležitostné dámske šaty, ktoré vám zabezpečia slávnostný vzhľad a jednoznačne stoja za to! Outfit doplnia šperkylistová kabelka.