Šaty s opaskom

Šaty s opaskom pomôžu vytvoriť dokonalú ilúziu tvaru presýpacích hodín a vášmu šatníku okamžite vdýchnu nový život. Vybrať si môžete košeľové, áčkové, puzdrové alebo napríklad zavinovacie. Voľba je len na vás.

Náš tip

Kvetované šaty s opaskom podtrhnú váš pôvab

Nebojte sa vzorov a výrazných farieb! Nežné kvetinové šaty s opaskom, ktorý dodá vášmu imidžu tú správnu bodku, sú ako umelecké dielo, vďaka ktorému môžete zažiariť kamkoľvek máte namierené.

Opasok krásne zdôrazní pás a ak si obujete sandále alebo lodičky na podpätku v telovej farbe, opticky si predĺžite nohy.

Nájdite si šaty s opaskom, v ktorých sa budete cítiť dobre

Šaty s opaskom pristanú akejkoľvek postave, pretože zvýraznia ženskú siluetu. Na výber máte pohodlné košeľové šaty s opaskom, tričkové šaty na teplé dni, ale aj pletené a svetrové šaty s opaskom do chladnejšieho počasia. Na špeciálne príležitosti si môžete zvoliť spoločenské šaty s opaskom zdobeným zaujímavými prvkami.

Ani vám by nemali v šatníku chýbať!

V bohatej ponuke obľúbených značiek určite objavíte tie správne, pri ktorých sa vám rozbúcha srdiečko. Budú to neodolateľné červené šaty s opaskom, čo vás premenia na femme fatale, neprekonateľná klasika, ktorá sa ľahko kombinuje - čierne šaty s opaskom alebo letné biele šaty s opaskom ideálne na dovolenku?