Tričkové šaty

Tričkové šaty sa pohodlne nosia a majú uvoľnený strih. Využijete ich ako v neformálnych, tak formálnych outfitoch, rovnako ako v letných a zimných mesiacoch. Ak túžite po nevšednom looku, pridajte košeľu s dlhým rukávom, pančuchové nohavice alebo zaujímavú bundu.

Náš tip

Pôsobivý dojem vykúzlia dlhé tričkové šaty

Športový dojem tričkových šiat okamžite zotrasiete sériou chytrých detailov, ktoré aj z tak pohodlného kúsku urobia spoločenský model.

Nude tóny, efektné zdôraznenie pása, vypchávky v ramenách a jemné elegantné doplnky vytvoria z tričkových šiat malú večernú róbu. Zaobídete sa dokonca aj bez podpätkov, vďaka čomu v pohodlí pretancujete celú noc.

Tričkové šaty: pohodlie bez hraníc

Dámske tričkové šaty patria k basic kúskom, ktoré vám nesmú v šatníku nikdy chýbať. Pohoviete si v nich na gauči, vyrazíte na prechádzku do prírody či za športom. Niet preto divu, že sú tričkové šaty k dostaniu hlavne u športových gigantov Nike, Adidas, Tommy Hilfiger či Calvin Klein. Na high fashion kúsky narazíte ale aj v podaní značiek H&M či Guess.

Detaily sú rozhodujúce

Športový dojem tričkových šiat má na svedomí hlavne kapucňa, vrecká a výrazná potlač. Ak sa chcete zbaviť ležérneho vzhľadu, choďte radšej cestou tých jednofarebných bez rušivých detailov. V oversize voľných tričkových šatách zamaskujete nejaké to kilo, a navyše budú skvele vyzerať pokojne aj v kombinácii s džínsami a koženou bundouPôsobivý dojem vykúzli dlhé tričkové šaty.