Dámske mikiny s kapucňou

Mikiny s kapucňou sú univerzálne, extrémne lacné a vyzerajú skvele na každom type postavy. Okrem toho sú k dispozícii v mnohých rôznych farbách, takže máte naozaj z čoho vyberať.

Náš tip

Zrazte formálnosti hrebienok

Cítite sa v elegantnom štýle ako ryba vo vode, ale zdá sa vám tak trochu monotónna? Zapojte do hry športovú mikinu s kapucňou, ktorú oblečiete pod sako.

Rukávy ľahko vykasajte a uvidíte, ako vaše formálne outfity ožijú. Pokiaľ nepracujete vo firme s prísnym dress codom, nebojte sa v takom outfite vyraziť aj do práce.

Mikina s kapucňou: super parťáčka na vrstvenie

Je vám ľúto, že v lete nevyužijete svoje obľúbené úzke letné šaty? Jednoduchá pomoc. Oblečte cez ne objemnú mikinu s kapucňou a užívajte si ich aj počas chladnejších dní. Skvele budú pod hrejivou mikinou vyzerať aj ľahké košeľové šaty. Pre športový nádych zostaňte pri teniskách a pre ľahko elegantný dojem sa zase výborne hodia sandále na kline.

Vyskúšajte trendy mikinové šaty

Dlhá oversize mikina s kapucňou je pre jesenné mestské dni ako stvorená. A čo si k nej obliecť? Pokojne nič! Jednoducho ju noste, ako by ste obliekli šaty. Uvidíte, že vás tento štýl okamžite nadchne. Nikdy však nezabúdajte na dôležitú úlohu doplnkov, tie rozhodujú o celkovom dojme, akým budete pôsobiť. Pokojne si môžete dovoliť aj tie výraznejšie.