Lacné dámske mikiny

Nenechajte si ujsť našu ponuku dámskych mikín za skvelé ceny! Na Modio nájdete elegantnú, športovú aj udržateľnú módu vo všetkých farbách a veľkostiach.

Náš tip

Hlavne hravo…

Športovo elegantný a predovšetkým unisex štýl dosiahnete kombináciou lacnej mikiny bez potlače v kombinácii s bielymi džínsami.

Rovnako ale môžete nohavice vymeniť za skladanú sukňu, lesklé kraťasy alebo aj flitrové šaty, vždy si zachováte kus zvodnosti s kvapkou športového šmrncu. Skrátka dokonale svieži a mladistvý štýl, ktorý pristane všetkým generáciám.

Noste lacné mikiny štýlovo

Mikina už dávno nie je len súčasťou domáceho úboru, naučte sa pár trikov a vynosíte ju takmer na každú príležitosť. Využijete ju napríklad aj v práci, pokiaľ teda nemáte predpísaný dress code. Oblečte pod ňu predĺženú košeľu a nechajte spodný diel, manžety aj golier elegantne vykukovať. Alebo cez ňu jednoducho prehoďte elegantnejšie sako či kabát a hravo-sofistikovaný outfit je na svete.

Mikinové šaty si jednoducho zamilujete

Čo je lepšie ako štýlová a lacná dámska mikina, ktorá je zároveň pohodlná a neuberá vám na ženskosti? Reč je o predĺženej verzii, ktorá na prvý pohľad pôsobí ako šaty. Či už si vyberiete mikinu s kapucňou alebo bez, vždy sa vám bude skvele nosiť. V chladnejšom počasí k nej vezmite jednoducho legíny či úzke džínsy. Okamžite tak dostanete istotu dokonale všestranného outfitu.