Ľahké dámske kabáty

V čom je tajomstvo atraktívneho vzhľadu? Okrem iného aj v oblečení, v ktorom sa cítime sebavedomo a pristane nám. Zvýraznite svoju prirodzenú krásu vhodným ľahkým kabátom z príjemného materiálu.

Náš tip

Ľahký dlhý kabát v oversize strihu na bežné nosenie

Oversize hýbe svetom a ak máte chuť nasadnúť na túto vlnu, vyskúšajte dlhý kabát v svetlej farbe, napríklad smotanovej.

Ležérny imidž dosiahnete, ak si k nemu vezmete čierne slim fit džínsy a kožené workery. Ak ste príliš nízka, dajte si pozor, aby ste sa v dlhom oversize kabáte “neutopili” a obzrite sa radšej po kratších modeloch.

Trenčkot má čestné miesto v každom dobre vybavenom šatníku

Akýkoľvek outfit vyzerá minimálne o úroveň lepšie, ak ho zdobí dobre padnúci trenčkot. Tento ľahký jarný kabát je v módnom svete pojmom, nadčasovou stálicou a v prechodnom období ho zo skrine vyťahuje nejedna žena. Ak sa chcete cítiť ako filmová hviezda, musíte ho mať! Využijete ho k šatám, sukni aj nohaviciam.

Trendy ľahké dámske kabáty

Vzorované, jednofarebné, krátke, dlhé, so zapínaním na gombíky, uväzovanie či zips, predovšetkým sú však ľahké a pripravené sprevádzať vás na akúkoľvek príležitosť. Milovníčky elegancie si prídu na svoje pri klasických strihoch, ak máte rada športovú a pohodlnú módu, ľahký prešívaný kabát z kolekcie Bonprix alebo Ichi bude tým pravým.