Paperbag kraťasy

Paperbag šortky sú v móde aj v roku 2024! Ich styling je skutočne jednoduchý. Akonáhle nájdete kúsok, ktorý sa vám páči, pridajte svoje obľúbené tielko alebo body, pohodlné sandále alebo žabky a môžete vyraziť!

Náš tip

Na akom type postavy vyniknú paperbag kraťasy najlepšie?

Dámam s postavou presýpacích hodín alebo hrušky kraťasy paperbag s vysokým pásom vykúzlia závideniahodnú figúru a zvýraznia pás v jeho najužšej časti.

Menej lichotivo pôsobí na ženách s postavou jablka alebo obdĺžnika, ktoré sú v oblasti pása najširšie. Ak si oblečiete šortky s vertikálnymi pásikmi, dosiahnete zoštíhľujúci efekt.

Šortky paperbag ovládli prehliadkové móla

Paperbag kraťasy majú typický dizajn – v páse sú stiahnuté gumičkou či látkovým pásikom s prackou alebo so zaväzovaním na mašľu. Ich názov je odvodený od na vrchu skrčenej papierovej tašky s obedom – riasenie v páse ju veľmi pripomína. V jarnej a letnej sezóne hlásia návrat na módnu scénu, takže rozhodne neurobíte chybu, ak si nejaké zaobstaráte.

Noste paperbag kraťasy so štýlom

Paperbag šortky vyzerajú fantasticky s jednofarebným obtiahnutým tričkom v neutrálnych farbách zastrčeným do šortiek, sakommokasínami. Outfit doplňte pekným náhrdelníkom a môžete vyraziť do práce či do mesta. K paperbag kraťasom môžete zvoliť aj zaujímavý asymetrický crop top na jedno rameno alebo tielko s jemnými volánmi či čipkou.