Plesové šaty 2024

Ako sa obliecť na ples, aby aj hollywoodske hviezdy pri pohľade na vás bledli závisťou? Inšpirujte sa naším výberom spoločenských šiat odrážajúcich trendy na rok 2024. V týchto modeloch zaručene zažiarite.

Náš tip

Vyznáte sa v plesovej etikete?

Pri výbere šiat a doplnkov na ples sa orientujte podľa dress code na pozvánke. White tie si vyžaduje veľmi formálne a luxusné dlhé plesové róby, lodičky s uzavretou špičkou a pätou na jemnom a šíthlom podpätku.

Pri black tie si môžete dovoliť dlhé, farebnejšie, menej pompézne šaty. Krátke kokteilové šaty majú priestor, ak na pozvánke stojí Formal či Cocktail.

Aké farby ovládnu túto plesovú sezónu?

Spoločenské šaty a šperky by ste si mali vyberať predovšetkým podľa typu spoločenskej udalosti, ale aj podľa toho, aké odtiene a strihy na vás vyzerajú najlepšie. Ak chcete nasledovať tohtoročné trendy, v kurze je momentálne kobaltovo modrá, ale aj stálice ako červená a čierna v klasickej aj trblietavej podobe.

Vyberte si u nás slávnostné šaty na rôzne príležitosti

V našej ponuke nájdete úžasné večerné šaty rôznych štýlov, v ktorých zažiarite na spoločenských udalostiach. Z materiálov sa teší obľube čipka, luxusné lesklé látky, ktoré dodajú šatám slávnostný charakter. V roku 2024 sa do popredia dostanú aj volány a puff rukávy, ktoré sa postarajú o to, že budete neprehliadnuteľná.