Rifle s vysokým pásom

Zvýraznite svoje krivky s jedným z najaktuálnejších trendov vo svete džínsov! Zaobstarajte si džínsy s vysokým pásom alebo high waist džínsy, ktoré vám pristanú. Skombinovať ich môžete s obľúbenými topánkami, zastrčenou košeľou alebo crop topom.

Náš tip

“Color blocking” alebo viac je niekedy viac

Klasické rifle s vysokým pásom už možno v šatníku máte – svetlomodré, tmavomodré, čierne… Čo by ste však povedali na štipku hravosti v podobe viacerých farieb?

“Color blocking” alebo kombinovanie viacerých doplňujúcich sa farieb na kúsku oblečenia, akým sú džínsy, je čoraz viac vidieť u viacerých značiek. Či sa rozhodnete pre mix svetlo-tmavomodrá alebo pôjdete do živšej kombinácie v pastelových farbách, takýmto kúskom určite dodáte svojmu šatníku extra šmrnc.

Dámske rifle s vysokým pásom spravia s vašou postavou zázraky!

Chceli by ste opticky predĺžiť siluetu, ubrať si pár kíl a zvýrazniť pás? Potom do svojho šatníka nutne potrebujete zaradiť dámske rifle, ktoré majú vysoký pás. Tento rafinovaný strih si získal srdcia žien a ak ešte žiadne nemáte, aktuálne výpredaje dámskych riflí sú ideálnou príležitosťou vyskúšať tento trend.

Stavte na univerzálne a ľahko kombinovateľné farby

O dokonalý efekt zoštíhlenia sa postarajú čierne rifle s vysokým pásom – spolu s topánkami na vysokom podpätku tvoria neprekonateľnú dvojicu! Nadčasové sú aj biele rifle s vysokým pásom – pôsobia elegantne, s blúzkou či zaujímavým topom vás okamžite premenia na výborne vyzerajúcu módnu divu.