Dámske kožené kraťasy

Poprední návrhári a značky zaradili kožené kraťasy do svojich kolekcií na jar, leto, jeseň a zimu 2023. A všetky milovníčky módy už ich milujú a hrdo nosia. Vďaka nim totiž môžete poskladať dohromady širokú škálu štýlových a šik outfitov pre akúkoľvek príležitosť.

Náš tip

Kožené kraťasy outfit ako z katalógu

Neviete, ako nosiť kožené kraťasy? Čiernymi nikdy nič nepokazíte a ľahko ich skombinujete.

Model s vysokým pásom a opaskom vám zvýrazní pás, zoštíhli brucho, vytvaruje zadok a predĺži nohy. Spolu so smaragdovo zeleným lesklým topom a koženými čižmami vytvoríte outfit, za ktorý by sa nehanbili ani módni stylisti.

Kožené a koženkové kraťasy majú štýl

Kožené kraťasy dámske, alebo ich vegánska verzia možno nepatria k najpraktickejším súčastiam šatníka a v tých najväčších horúčavách po nich asi nesiahnete, no vždy, keď máte chuť vyraziť do sveta nahodená ako módna ikona, vytvoríte s nimi množstvo zaujímavých outfitov. So svetrom, tielkom, teniskami aj podpätkami jednoducho vyzerajú výborne!

Ktoré kožené kraťasy si vybrať?

Farby ako čierna, bordová, hnedá alebo béžová sú nesmrteľné. Aj celebrity to veľmi dobre vedia a kožené šortky s ľahkosťou kombinujú na rôzne príležitosti. Pozrite si napríklad kožené kraťasy Zara a rozhodnite sa pre strih, dĺžku a prevedenie podľa vašich predstáv. Investovať aspoň do jedných kožených šortiek sa oplatí!