Dámske kraťasy na cvičenie

Kraťasy na cvičenie sú základným kúskom, ktorý využijete pri všetkých športových aktivitách aj pri návšteve posilňovne. Sú pohodlné a väčšinou ušité z funkčných materiálov, ktoré výborne odvádzajú pot.

Náš tip

Kombinujte kraťasy s vysokým pásom na cvičenie s crop topom

Ak sa pri športovaní nechcete vzdať ženského vzhľadu a robiť kompromisy v pohodlí, vyberajte si šortky s vysokým pásom, vďaka ktorým si nebudete musieť kontrolovať každý pohyb. Ich zoštíhľujúci efekt netreba zdôrazňovať. Crop top podčiarkne ženskú stránku a ak zvolíte zaujímavé farebné prevedenie, získate i pôsobivý voľnočasový outfit.

Kraťasy na cvičenie vám pomôžu získať vysnívanú postavu

Znie to ako zlý marketingový slogan, no je to tak. Vedci dokázali, že v športovom oblečení, v ktorom sa dobre cítime, podávame omnoho lepšie výkony. Vyberte si preto funkčné kraťasy na cvičenie, ktoré sa vám budú páčiť a budete sa v nich cítiť sebavedomo. Pekné kúsky nájdete u značiek 4F, Nebbia i Fashionhunters.

Ako vyberať dámske kraťasy na cvičenie?

V prvom rade dbajte na pohodlie, ktoré vám zabezpečí príjemný, priedušný a rýchloschnúci materiál. Ten by mal umožniť správnu cirkuláciu vzduchu pri tréningu a praktické je, ak majú šortky ploché švy, aby vás nikde nič neodieralo. Samozrejme, farby a dizajn vyberajte tak, aby ste ich zladili s topom a teniskami.