Dámske krátke kabáty

Krátky kabát patrí k najženskejším, najmódnejším a najvšestrannejším kúskom v šatníku, získal si nielen mladšie, ale aj staršie ročníky. Nahraďte bundu krátkym kabátom, ak chcete svojmu vzhľadu dodať punc elegancie!

Náš tip

Krátky kabát s kapucňou v neprehliadnuteľnej červenej

Vyberte si kabát v červenej farbe, pristane každej žene a oživíte ňou aj fádnejšie outfity na bežné dni.

Kapucňa je v chladných dňoch nenahraditeľná, obzvlášť, ak ide o krátky zimný kabát a nenosíte klobúk ani baretku. Ak je navyše kapucňa lemovaná ozdobnou kožušinou, o obdivné pohľady nebudete mať núdzu.

Krátky jarný kabát je must have každého šatníka

Pestrá škála strihov, farieb a strihov umožňuje každej žene prísť si pri nákupe na svoje. Univerzálny krátky čierny kabát je jednou z možností, ako mať v skrini kabát na každú príležitosť. Na jar to však mnohé z nás ťahá do trendy pastelových odtieňov, najmä béžovej, mentolovej, alebo púdrovo ružovej.

Ako si vybrať krátky kabát podľa postavy?

Ak si zvolíte správny strih a farbu, ľahko zvýrazníte prednosti a zamaskujete nedostatky. Kabát by nemal končiť v najširšej časti tela a mal by zvýrazniť pás. Na presýpacích hodinách vynikne dvojradové zapínanie, obrátený trojuholník a obdĺžnik vynikne v kabáte s peplum strihom, jablká by si mali dať pozor na viazane cez pás a hruškám pristane áčkový strih.