Dámske mikiny s mačkou

Mikiny s mačkou sú stále obľúbenejším artiklom ako pre módnych nadšencov, tak pre majiteľov domácich miláčikov. Vybrať si môžete kúsky s vtipnou potlačou alebo s aplikáciou mačky či labiek.

Náš tip

Vyskúšajte vtipné mikiny a tričká s veselými obrázkami

Keď to príležitosť dovolí, skúste sa nebrať tak vážne a predveďte veselú stránku svojej osobnosti neprehliadnuteľným outfitom.

Veselé motívy a nápisy na tričku okorenené humorom vyšlú do sveta jasný signál, že nie ste žiadny suchár a nuda s vami rozhodne nehrozí! Vtipné tričká sú obľúbené aj ako darček pre vašich blízkych.

Mikina s mačkou na hrudi: a prečo nie?

Čo môže byť roztomilejšie ako malé chlpaté mačiatko? Mňau! Pre milovníkov mačiek je oblečenie s mačkou povinná výbava, či už to bude mikina so sarkastickým komentárom o tom, ako vyzerá život s týmto domácim miláčikom, alebo len silueta mačky. V teplejších dňoch ju spoľahlivo zastúpi tričko s mačkou. Z množstva motívov si určite vyberiete!

Ako kombinovať vtipnú mikinu s mačacou potlačou?

Mikiny s vtipnou potlačou sú obrovským hitom a pokiaľ sa bojíte, že inde než doma sa nosiť nedajú, skúste ich nosiť k jednoduchým džínsom a teniskám. Predĺžené mikiny vyzerajú dobre aj k dámskym legínam. Čím nápadnejší horný diel zvolíte, tým umiernenejší by mal byť spodok, aby ste vyvážili celkový dojem z outfitu.