Dámske zvonové nohavice

Dodajte svojmu každodennému šatníku vintage kúzlo so zvonovými nohavicami pre ženy. Je len na vás, či si vyberiete džínsy so širokými nohavicami, nohavice do zvonu alebo skrátené capri.

Náš tip

Upozornite na svoj štíhly pás

Máte rada minimalistický štýl? Skombinujte zvonové nohavice s vysokým pásom s tenkým rolákom. Ten potom zastrčte do nohavíc.

Či už si vyberiete bavlnené, menčestrové alebo džínsové nohavice, dajte si vždy záležať na drobných detailoch, ako sú efektné gombíky alebo stuha v páse. Navrch stačí obliecť krátku bundu, ktorá bude priťahovať pozornosť k pásu, alebo naopak dlhší kabát s opaskom.

Ozveny šesťdesiatok: zvonové nohavice, kvetinové vzory aj výrazné doplnky

Oblečte štýlové hippie zvonáče a vráťte sa späť v čase. Doby, kedy boli zvonové nohavice súčasťou aj mužského šatníka, síce dávno pominuli, my ženy si ich však môžeme užívať aj naďalej. Vkĺznite do zvonov a budú sa diať zázraky! Rozširujúce sa nohavice krásne predĺžia vaše nohy a poradia si aj so širšími bokmi, maximálneho wow efektu potom dosiahnete, keď si obujete podpätky.

Ako nosiť zvonáče?

Najlepšie urobíte, keď využijete výhody dámskych zvonových nohavíc naplno a skočíte do vzdušného boho štýlu so všetkou parádou. Ku zvonovým nohaviciam oblečte voľnú blúzku, ktorú do nich ľahko zakasajte. Potom už stačí len nasadiť okrúhle okuliarekabelku so strapcami, vlasy zapliesť do vrkoča a vaša premena bude dokonalá. Aj tu však platí pravidlo, že menej je niekedy viac.