Jednodielne plavky s kosticami

Mini bikiny nie sú váš štýl a radšej by ste niečo menej odvážne? Jednoduchá pomoc. Jednodielne plavky s kosticami schovajú aj drobné nedostatky a zároveň vyzdvihnú vaše prednosti. Ďalšia skvelá správa je, že ich pre vás máme na výber naozaj veľa.

Náš tip

Pri mori v plnom štýle

Doby, kedy bolo takmer nemožné zohnať pekné jednodielne plavky s kosticami, sú našťastie dávno preč. Výrobcovia už dávno pochopili rozdielne potreby žien, a tak je dnes výber jednodielnych plaviek obrovský. Na babičkovské strihy a vzory teda rovno zabudnite.

Jednodielne plavky s kosticami hýria pestrými farbami a o množstve z nich sa nebojíme povedať, že sú sakramentsky sexy. Vyberte si kytičkované, s geometrickým vzorom, prúžkované alebo napríklad bodkované jednodielne plavky s kosticami ešte dnes.

Kedy využijete jednodielne plavky s kosticami?

Jednodielne plavky sa hodia pre všetky ženy, ktoré sa necítia komfortne v bikinách a zároveň potrebujú podporu pre plnšie poprsie. Vďaka všitej kostici vytvarujú vaše prednosti a odvedú pozornosť od nedokonalostí. Okrem toho sú jednodielne plavky s kosticami vhodné na akékoľvek plážové a vodné športy, pri ktorých by vás dvojdielne plavky mohli veľmi ľahko zradiť.

Zoštíhľujúce plavky pre váš dokonalý pocit

Nie každá žena sa cíti príjemne, keď nastane čas vyzliecť sa do plaviek. Žiadna ale rozhodne nechce sedieť v lete doma, zatiaľ čo si iní užívajú vody a slniečka. Výrobcovia to veľmi dobre vedia, a tak si okrem plaviek pre plnoštíhle môžete kúpiť aj zoštíhľujúce plavky. Tie sú vyrobené z materiálov, ktoré dokonale stiahnu problematické partie. Vy si vďaka tomu konečne budete môcť užívať leto naplno a bez starostí.