Lesklé šaty

Čaká vás iskrivá noc? Zaobstarajte si iskrivé šaty z našej najnovšej kolekcie, s ktorými vytvoríte dokonalý glam vzhľad. Hitom sú biele, strieborné, šedé aj čierne lesklé dlhé šaty. Nechajte svoje oblečenie rozprávať...

Náš tip

Stavte na čierne lesklé šaty jednoduchého strihu

Trblietky sú samy o sebe veľmi výrazným prvkom, preto najlepšie vyniknú na menej komplikovaných strihoch. Lesklé šaty si nevyžadujú veľa výrazných doplnkov a šperkov - práve naopak, v tomto prípade je menej vždy viac.

V nadčasovej čiernej farbe získate elegantný, luxusný kúsok ideálny na množstvo príležitostí od firemného večierku po rande.

Zažiarte na spoločenských udalostiach

Lesklé materiály sú populárne najmä pri spoločenských odevoch. Dlhé lesklé šaty sú ako stvorené na špeciálne príležitosti, keď chcete oslniť v neprehliadnuteľnej róbe. Neodolateľné, lesklé saténové šaty, za ktoré by sa nehanbili ani celebrity na červenom koberci, z vás spravia femme fatale. Objavte pre seba tie pravé!

Noste trblietavé šaty so štýlom

V lesklých a trblietavých šatách sa každá z nás cíti trochu ako princezná. Ako však nosiť sexy lesklé šaty, aby ste si nepridávali kilá navyše? Lesklé materiály totiž nemajú veľmi zoštíhľujúci efekt, preto v problémových partiách voľte radšej tmavšie farby a tam, kde si naopak želáte pridať na objeme, hľadajte svetlé odtiene.