Mikinové šaty s krátkym rukávom

Oživte svoj šatník a zaraďte do neho štýlové mikinové šaty s krátkym rukávom, ktoré vás nadchnú svojou všestrannosťou a pohodlím! Tieto pohodlné a moderné kúsky sú skvelou voľbou pre každú príležitosť.

Náš tip

Dajte zbohom teplákom, skúste mikinové šaty

Nie ste dievča do teplákov? Skúste mikinové šaty. Zachováte si v nich svoju nežnú stránku, a pritom vám doprajú tie isté prednosti ako tepláky.

V chladnejších dňoch spojte ich silu s džínsami s vysokým pásom, prednú časť zakasajte, a máte zábavný a šik mestský look. Baviť vás budú najmä mikinové šaty DStreet, Litex alebo Bonprix. Okrem iného vedia zakryť aj nejaké to kilo navyše, čo nie je nikdy na zahodenie.

Mikinové šaty s krátkym rukávom ako záruka pohodlia

Ani šaty, ani mikina… Zahrejú, a napriek tomu nepôsobia príliš robustným dojmom. Mikinové šaty s krátkym rukávom využijete najmä počas babieho leta a skorej jesene ako súčasť vrstveného outfitu. Sú hravé, pohodlné a budete sa v nich za všetkých okolností cítiť komfortne. Perfektné na relax, prechádzku, hektický mestský deň, dokonca aj do práce - pokiaľ nemáte predpísaný formálny odev.

Opisovanie od pánov povolené. Ale v ženskom štýle…

Že sú mikinové šaty s kapucňou beztvarým, skoro až pánsky vyzerajúcim kúskom? Zviažte ich v páse pekným opaskom a hneď im pridáte na ženskosti a elegancii. Skvelý spôsob, ako behom chvíľky vykúzliť ženskú siluetu, a to aj v prípade, že máte nevýrazné krivky. Tvar presýpacích hodín skrátka vždy zafunguje!