Svadobné šaty na ramienka

Od tenkých špagetových ramienok po jemnú čipku, na Modio nájdete svadobné šaty na ramienka v rôznych veľkostiach, tvaroch a štýloch. Voľba je len na vás.

Náš tip

Dlhé šaty na ramienka s čipkovaným živôtikom

Jednoduché svadobné šaty na ramienka so zaujímavým detailom, ako je ozdobná čipka na živôtiku, sú nadčasovou voľbou, ktorá nikdy nevychádza z módy. Rafinovaný strih zvýrazňujúci pás pristane takmer každej žene.

Ak hľadáte šaty vhodné na letnú svadbu, v ktorých budete vyzerať ako princezná, toto sú ony!

Aj jednoduché svadobné šaty môžu byť krásne

Každá nevesta chce byť najkrajšia. Svadobné šaty na ramienka vám umožnia vychutnať si svoj veľký deň bez obáv, že by ste v zápale zábavy ukázali viac, ako chcete. Navyše, odjakživa platí, že v jednoduchosti je krása – stačí už len zvoliť elegantné náušnice, prípadne náhrdelník a môžete vykročiť k oltáru.

Rôzne strihy pre rôzne postavy

Vyberte si šaty na ramienka podľa svojich predstáv! Je len na vás, či hľadáte odvážny kúsok so špagetovými ramienkami a odhaleným chrbtom, ktorý pristane najmä štíhlym a vysokým nevestám, alebo uprednostníte šaty voľnejšieho strihu s hrubšími ramienkami. Tie zase vyniknú na plnších krivkách. Nájdite si tie svoje v najnovšej kolekcii Laona či Magic Bride.