Barefoot ponožky

Barefoot ponožky sa dokonale prispôsobia tvaru vášho chodidla a poskytnú neobmedzenú slobodu vašim prstom. Vybrať si môžete vysoké aj členkové, jednofarebné aj originálne dizajnové, ktoré dokonale doplnia váš životný štýl.

Náš tip

Veselé barefoot ponožky vyjadria váš štýl

Ponožky vykukujúce z topánok prestávajú byť faux pas. Dokonca sa stávajú módnou záležitosťou a originálnym vyjadrením štýlu!

Farebné či vtipné barefoot ponožky tak môžete nosiť pokojne k obleku, do lodičiek alebo ich z tenisiek vytiahnuť, a to pekne až do polovice lýtok.

Chcete niečo odolnejšie a zároveň pohodlné a osobité? Skúste ponožkotopánky Skinners, ktoré sú primárne určené do prírody, môžete ich ale nosiť aj v meste namiesto topánok.

Barefoot ponožky: šikovný vynález pre zdravé obúvanie

Barefoot topánky sú trend, ktorý doslova hýbe svetom. Nemenej obľúbené sú tiež barefoot ponožky, ktoré majú dostatočne širokú špičku, nemajú gumičky cez priehlavok a sú ergonomicky tvarované. Rovnako ako barefoot topánky, aj barefoot ponožky majú za úlohu neobmedzovať nohu v jej prirodzenom pohybe. Ideálne pre zdravú chôdzu!

Adjustačné ponožky uľavia pri problémoch s nohami

Adjustačné ponožky sa používajú ako prevencia a pomoc pri problémoch s nohami, najlepšie keď je noha v kľude, tzn. v sede, v spánku alebo pri odpočinku, nikdy nie pri chôdzi. Adjustačné ponožky svojim špeciálnym tvarom pomáhajú rovnať prsty, vracať im ich prirodzenú funkciu a tým pádom podporovať celý pohybový aparát. Sú prevenciou mnohých problémov s nohami – od kŕčov cez vbočené palce až po opuchy.