Dámske kabáty s kapucňou

Na prechodných a zimných kabátoch je kapucňa žiadaným a veľmi praktickým prvkom. Zabudli ste si čiapku? Nevadí! Ochráni pred vetrom a ak je navyše olemovaná efektnou kožušinou, dodá vášmu outfitu šťavu.

Náš tip

Zaujímavý oversize prešívaný kabát s kapucňou

Ak sledujete trendy, popularita oversize kúskov vám určite neušla, no nemenej v kurze sú v tejto sezóne aj metalické prvky a pastelové odtiene. Prečo to teda neskombinovať do jedného celku?

Buďte neprehliadnuteľná a okoreňte svoje každodenné outfity! Prevetrajte prešívaný kabát s kapucňou s kovovým odleskom k obľúbeným džínsom a bielym teniskám.

Štýlový dámsky zimný kabát s kapucňou musíte mať

Spolu s bielou blúzkou, rifľovou bundou a ďalšími základnými súčasťami každého dámskeho šatníka je aj zimný kabát nemenej dôležitý. Asi najľahšie sa kombinuje čierny kabát s kapucňou jednoduchého strihu, no na výber máte pestrú paletu elegantných vlnených, ale aj športových prešívaných modelov zo syntetických materiálov.

Ako si nájsť ideálny strih kabátu na vašu postavu

Nájsť si dokonalý kabát dá niekedy zabrať. Vyberajte si taký, ktorý strihom a dĺžkou zvýrazní vaše prednosti a pomôže opticky skorigovať nedokonalosti postavy. Aby perfektne sedel, porovnajte svoje miery s veľkostnou tabuľkou. Aj farba je podstatná, hľadajte odtiene, ktoré vám pristanú a budú sa vám hodiť k oblečeniu, čo máte doma.