Dámske zimné čiapky

Zimné čiapky sú nielen praktickým doplnkom, ale aj skvelým spôsobom, ako vyjadriť svoju osobnosť. Nebojte sa preto odviazať a pripravte sa na chladné dni so štýlom.

Náš tip

Zimné must-have pre trendy vzhľad

Ružová rebrovaná čiapka s vlnou z alpaky od značky Tommy Hilfiger je skvelým módnym doplnkom pre chladné obdobie.

Kombinujte ju s kabátom v podobnej farbe alebo s doplnkami vo svetlých tónoch, aby ste vytvorili harmonický a štýlový vzhľad, alebo stavte na kontrastné farby pre pôsobivý a výrazný look.

Stavte na správny materiál

Ak hľadáte zimnú čiapku, venujte zvýšenú pozornosť materiálu. Nielenže by mal udržať vašu hlavu v teple, ale tiež by mal byť pohodlný na nosenie. Obľúbenými materiálmi sú predovšetkým vlna, akryl a fleece. Vlna je známa svojou izolačnou schopnosťou a tepelným komfortom, zatiaľ čo akryl a fleece ponúkajú mäkkosť a pohodlie. Pokiaľ máte rada outdoorové aktivity, hľadajte čiapky z technických vlákien s priedušnými a rýchloschnúcimi vlastnosťami.

Vyberte si vhodný strih

Je pre vás na prvom mieste tradičný vzhľad? Potom stavte na klasickú okrúhlu čiapku. Ak hľadáte niečo elegantnejšie, skúste baret alebo čiapku s rovným šiltom. Voľba závisí na vašom osobnom vkuse a tom, čo vám najlepšie lichotí. Na záver sa nezabudnite zamyslieť nad farbou, ktorá by mala ladiť s ostatnými kusmi oblečenia a doplnkami.