Mikinové kardigany

Mikinové kardigany prinášajú do našich šatníkov to najlepšie z oboch svetov - pohodlnosť mikiny a štýlovosť kardiganu. Podľahnite aj vy tomuto skvelému spojeniu a zaobstarajte si príjemný ležérny kardigan.

Náš tip

Mikinový kardigan s kapucňou vo výraznej farbe

Jedným z osvedčených spôsobov, ako zakomponovať kardigan do šatníka, je siahnuť po výrazných farbách, napríklad tmavozelenej.

Pod kardigan si môžete obliecť crop top a legíny alebo slim fit džínsy či obtiahnuté šaty. Outfit stačí doplniť aktuálnym hitom, bielymi koženými teniskami na platforme, a môžete vyraziť!

Máte už príjemný a mäkký mikinový kardigan z bavlny?

Ak hľadáte niečo trochu sofistikovanejšie, ako je klasická mikina, bavlnený kardigan bude to pravé! Na výber máte mikinové kardigany so zapínaním na zips alebo gombíky, ale aj pôsobivé a asymetrické modely bez zapínania. Vďaka bavlne sa budú všetky príjemne nosiť a môžete si vybrať z množstva farieb, vzorované aj vyšívané.

Nielen na prechodné obdobie

Či už hľadáte cenovo dostupný a lacný kardigan, alebo štýlový kúsok s premyslenými detailmi z prémiovej bavlny, využijete ho takmer celoročne. Môžete ho navrstviť pod parku alebo kabát v zime, na jar poslúži ako vrchná vrstva a na jeseň sa s ním môžete takisto kreatívne vyhrať a kombinovať ho s doplnkami ako šatky, kabelky či členková obuv.