Spoločenské šaty na ramienka

Čaká vás spoločenská udalosť a vy chcete vyzerať čo najlepšie? Jasnou voľbou sú malé čierne šaty, červené šaty alebo modré krajkové šaty. Celkový vzhľad nezabudnite doplniť jemnými šperkami.

Náš tip

Prebuďte v sebe nežnosť a jemnosť

Výnimočné krátke ružové spoločenské šaty na ramienka sú ideálne pre všetky romantické duše. Využijete ich, keď máte namierené na recepciu, kokteil či držíte v ruke pozvánku na svadbu, rodinnú oslavu alebo krst.

V trendy pastelových odtieňoch zvýrazníte svoju ženskosť. Nezabudnite si pod šaty na ramienka obliecť vhodnú podprsenku.

Dlhé spoločenské šaty na ramienka vyniknú na plese

Etiketa jednoducho nepustí a ak sa nechcete na ples obliecť nevhodne, mali by ste voliť dlhé šaty. Výnimočne sa budete cítiť v šatách, ktoré lichotia postave. Ak chcete upútať, dlhé červené spoločenské šaty na ramienka sú tie pravé! Doplňte ich decentnými šperkami a zvoľte účes a make-up, ktorý dokonale podtrhne váš pôvab.

Krátke a midi šaty na ramienka využijete najčastejšie

Nie každá spoločenská udalosť si vyžaduje dlhé šaty, no aj v prípade krátkych šiat by ste mali uprednostniť dĺžku tesne nad kolená, aby ste nepôsobili vulgárne. Štýlové a krásne spoločenské šaty krátke na ramienka vhodné na oslavy, svadby, premiéry do divadla či promócie nájdete napríklad v kolekcii značiek Guess, Michael Kors aj Rinascimento.