Crop top plavky

Vieme, aké ťažké je nájsť plavky, ktoré sú štýlové a zároveň pohodlné. Či už surfujete na vlnách, leňošíte pri bazéne alebo sa chystáte s deťmi do aquaparku, crop top plavky zvládnu splniť obe funkcie. Perfektné riešenie pre zábavu na slnku!

Náš tip

Crop top plavky s florálnym motívom sú hitom sezóny

Ste vášnivou pestovateľkou monstery a svoju lásku k rastlinám chcete dať najavo všetkým naokolo? Prečo nie napríklad na plavkách s florálnym motívom!

Ten je teraz veľmi aktuálny a na pláži vás v takýchto plavkách nik neprehliadne. Pekné štýlové plavky crop top nájdete napríklad v ponuke značky Rellegica a doplňte ich slameným klobúkom.

Dámske plavky crop top pristanú každej žene

Plavky crop top sú ideálnym riešením pre ženy, ktoré si nie sú isté svojou postavou a v klasických dvojdielnych plavkách sa necítia dobre - veď sa len pozrite na Kardashianky, ktoré crop topy milujú. V crop top plavkách vyniknete, či ste fit alebo nie až tak celkom, vysoká, nízka, pretože priťahujú pohľad k najštíhlejšej časti ženského tela.

Najpopulárnejšie farby, vzory a strihy

Aby si každá žena prišla na svoje, u nás si môžete vyberať z rozmanitých strihov: crop top plavky ku krku, dlhšie aj kratšie, s prestrihmi a dlhými rukávmi, jednofarebné i vzorované. Crop top z plavkoviny s rukávmi s ochranou pred slnečným žiarením ocenia všetky bledule, ktoré hneď spáli. Vďaka univerzálnemu strihu ho využijete aj k legínam či šortkám.