Dámske dlhé prešívané kabáty

Neexistuje zlé počasie, ak sa vhodne oblečiete! V chladných, sychravých dňoch bez dlhého, teplého prešívaného kabátu ani nevychádzajte z domu. Máme pre vás bohatú ponuku, z ktorej si vyberú aj tie najnáročnejšie z vás.

Náš tip

Dlhý prešívaný zimný kabát ako symbol štýlu?

Veru áno! Ak patríte k ženám, ktoré zimu moc neobľubujú, lebo ich trápi, že majú pri vytváraní outfitov zviazané ruky chladom, vedzte, že tieto obavy sú zbytočné.

Práve v tomto období môžete naplno prejaviť svoju kreativitu, pohrať sa s doplnkami, štylizáciou a kombinovať farby aj materiály podľa nálady na elegantný aj ležérny spôsob.

V chladnom počasí sa zahaľte do dlhého prešívaného kabátu

Podobne ako obľúbený flaušový zimný kabát, aj jeho prešívaná verzia ponúka tepelný komfort, keď teploty klesnú a von poriadne prituhne. Na výber máte rôzne farby od čiernej alebo bielej nadčasovej klasiky až po vojenskú zelenú, štýlovú sivú či sýte žiarivé odtiene. Ku členkovým topánkam sa bude prešívaný kabát skvelo hodiť.

Praktické detaily, ktoré oceníte

Modely s kapucňou a hrejivou kožušinou sú aktuálne v móde a niet divu, že patria k najpredávanejším. Kapucňa chráni pred vetrom a plusovým bodom sú i vrecká na drobnosti. Či už nápadné veľké alebo drobné zo zipsom zamaskovaným v prešití, je na vás. V najnovšej kolekcii Tommy Hilfiger si nájdete kvalitné modely, v ktorých bude radosť tráviť neskorú jeseň a zimu.