Dámske jesenné kabáty

Na jeseň máte jedinečnú možnosť prejaviť svoju kreatívnu stránku a kombinovať outfity ako fashion bloggerka. S našou ponukou jesenných kabátov od výmyslu sveta bude toto obdobie rozhodne najštýlovejším v roku.

Náš tip

Na jeseň stavte na vrstvenie

Poznáte to. Rána bývajú už poriadne studené, cez deň trochu vykukne slniečko, no potom zrazu začne pršať, fučať a poobede sa už opäť začína ochladzovať.

Jesenný prešívaný kabát, pod ktorý navrstvíte sveter, rolák a nohavice, je základom výbavy do sychravého počasia. V prípade potreby si ľahko pridáte alebo odoberiete vrstvu, aby ste si zabezpečili tepelný komfort.

Kabát presne podľa vašich predstáv

Či už zvolíte nadčasový čierny jesenný kabát v klasickom strihu, ktorý vďaka svojej univerzálnosti vynosíte do práce aj na jesenné prechádzky prírodou, alebo ste skôr na športovejšiu módu a hľadáte teplú parku, u nás si prídete na svoje. Vyberte si farebné prevedenie, dĺžku a strih, ktorý zalichotí vašej postave.

Kabáty za dostupné ceny aj luxusné kúsky

Investovať do kvalitného kabátu sa oplatí. Vydrží vám roky a ak si zvolíte nadčasový kúsok napríklad z kolekcie Hugo Boss, nemusíte riešiť aktuálne trendy. Jesenný kabát s kapucňou v neutrálnych odtieňoch je vždy dobrá voľba, ľahko sa kombinuje. Za dobrú cenu ho nájdete v najnovšej kolekcii Bonprix alebo Only.