Dvojdielne plavky s kosticami

Ak máte plnšie poprsie, oceníte bezchybnú podporu, ktorú vašim prsiam poskytnú dvojdielne plavky s kosticami. Vyberať môžete z veľkého množstva vzorov, farieb i potlačí. Číslom jedna v trendoch na rok 2023 sú pastelové farby či tropické vzory.

Náš tip

Ako vybrať vhodnú plavkovú podprsenku?

Pri vode hocikedy strávime celý deň, ak máte plnšie poprsie, je nutné, aby vám podprsenka dobre sedela, inak sa môžu dostaviť nepríjemné bolesti chrbta.

Úplne zásadná je správna veľkosť košíčkov zodpovedajúca veľkosti pŕs a vhodný obvod – kostice by vás nemali nikde tlačiť a nič by vás nemalo škrtiť. A rozhodne by vám zarezávajúca sa podprsenka nemala robiť nevzhľadné bochníčky a „dvojité prsia“.

Pre koho sú dvojdielne plavky s kosticami?

Veľké a plné poprsie býva predmetom obdivu aj závisti, jeho majiteľky však často trpia. Najčastejším problémom sú bolesti chrbta a krčnej chrbtice, od ktorých dokáže uľaviť vhodná podprsenka - úplne rovnaké je to u plaviek. Druhým problémom je estetika, nie každá žena totiž chce, aby „bolo všetko vidieť“. Dvojdielne plavky s kosticami sú tak vhodné pre všetky ženy s plnšími prsiami, ktoré chcú mať istotu, že všetko pekne drží na svojom mieste.

Plavky tankiny s kosticami: ideálna voľba pre plnoštíhle

Nadelila vám príroda okrem väčšieho poprsia aj väčšie bruško či boky alebo máte jazvy, ktoré chcete schovať? Potom sú perfektnou voľbou plavky tankiny s kosticami. Tankiny sú dvojdielne plavky, ktorých horná časť vyzerá ako tielko, a to buď priliehavé, alebo voľnejšie. Skvele tak zakryjú nedostatky. Ak si chcete opáliť aj bruško, môžete ich ľahko vyhrnúť.