Džínsové šaty

S návratom k retro módnym trendom 70. a 90. rokov sú džínsové šaty jedným z prvkov, s ktorým sa budeme stretávať aj v roku 2023. Veľkej obľube sa tešia nielen džínsové košeľové šaty, ale aj džínsové šaty s trakmi alebo šaty na gombíky.

Náš tip

Džínsové košeľové šaty pristanú všetkým

Košeľové šaty si získali srdce nejednej ženy. Sú veľmi variabilné, pohodlné a navyše sa dajú skvele vrstviť. Top trendy teraz smerujú predovšetkým k džínsovým košeľovým šatám.

Nechajte sa preto uniesť napríklad dynamickou kombináciou s prelínaním štýlov v spojení univerzálneho denimu, punkových poločižmičiek, športovej šiltovky a ženskosti zdôraznenej stiahnutým pásom.

Tento rok vám džínsové šaty nesmú chýbať

Džínsovina sa nezmazateľne zapísala do dejín módy, nie je tak jedinej sezóny, do ktorej by sa neprebojovala. Tento rok k nej smeruje ale oveľa viac pozornosti ako obvykle, a to najmä k džínsovým šatám. Aktuálne kolekcie oprášili hlavne vintage strihy, v kurze sú tak retro áčkové šaty, vyšívané denimky, džínsové šaty s trakmi alebo napríklad džínsové kimono šaty.

Na Modio nájdete aj riflové šaty pre plnoštíhle

Džínsové šaty na ramienka, s trakmi, so zipsom aj košeľové budú skrátka všade. Oblečte pod ne košeľu, budete elegantná, prehoďte cez ne koženú bundu a vyrazte na párty, alebo sa oblečte do denimu od hlavy až po päty, vylaďte s nimi obuv a sponku do vlasov, budete doslova na neprehliadnutie. Neodolateľné kúsky ponúkajú napríklad značky Bonprix, H&M, Levi's či Tommy Hilfiger.