Kvetované šaty

Pustite do svojho šatníka leto cez šaty, v ktorých budete pôsobiť romanticky, jemne a nežne. Využijete ich počas jarných i letných dní, ale aj na špeciálne príležitosti, ako sú napríklad záhradné párty či svadby.

Náš tip

Biele šaty s kvetmi – povinná uniforma na leto

Zavinovacie šaty s výstrihom do tvaru V a stuhou okolo pásu zdôraznia vaše prednosti aj letné opálenie. Hodiť sa vám budú na neformálne party pod holým nebom, na rande, ale aj do práce.

Na bežné nosenie si k nim obujte pohodlné baleríny a večer zas podčiarknete ich ženskosť jemnámi sandálkami na ihlovom opätku či platforme. Kvetované šaty sú samy o sebe výrazné, preto to neprežeňte so šperkami.

Dlhé alebo krátke? Vieme, aké sa nosia tento rok

Neviete sa rozhodnút, ktoré kvetované šaty vybrať? Vezmite si oboje. Leto je dlhé a príležitostí na šaty s potlačou kvetov sa nájde veľa, preto sa oplatí mať v šatníku viac ako jeden kus. Vybrať si môžete dlhé v bohémskom štýle, luxusné s volánom, ktoré sa hodia na slávnostnejšie udalosti alebo krátke s rukávom či na ramienka, ktoré zas využijete do práce.

Kvetované šaty na každý typ postavy

Ak nechcete svojej postave pridať opticky pár kíl navyše, určite sa vyvarujte veľkým kvetom. Nevhodné sú tiež balónové rukávy, neforemné strihy a riasenie na prsiach. Ideálnou voľbou sú naopak šaty s menším vzorom. Lichotivý strih je napríklad zavinovací, ktorí vás opticky zoštíhli. Šaty doplňte elegantným opaskom a pokiaľ vás nečaká celodenné behanie po meste, tak si vezmite aj topánky na opätku.